Radionice za zaposlene OPUSTI SE U SVOJOJ KANCELARIJI

Kroz jedinstveni program od 7 koraka koji uključuje istezanje, masažu, vizualizacije, afirmacije, vežbe disanja i vežbe svesne pažnje, pomoći ćemo vam da se Vi i Vaši zaposleni osećate opušteno, ali u isto vreme i puni energije, kako bi uspešno obavljali svoj posao.

Radionice će vam pomoći da otpustite vaše brige i ovladate svojim osećanjima, jer život je zapravo put a ne destinacija, i kada naučimo da uživamo na tom putu bez obzira na „prepreke“ onda zapravo počinje pravi ispunjeni i sadržajniji život.

Postoje razni nazivi, kao što su Office yoga ili Korporativna joga ili Vežbanje na stolicama.

To je, zapravo, vežbanje na radnom mestu.

Ukoliko postoji mogućnost da zaposleni izdvoje 20-ak minuta, pola sata, za set vežbi, usklađenim sa dahom i na kraju uče da usmeravaju fokus na dah, kao „Reset Uma“, zaposleni će naučiti lakše da se nose sa stresnim situacijama i brže vraćaju u svoj Balans.

Takođe, položaj tela usled višečasovnog sedenja(još ukoliko je i nepravilan) dovodi do bolova u nogama, u lumbalnom delu leđa, napetosti u ramenom pojasu, vratnim pršljenovima, slabljenje čula vida, samim tim i produktivnost Uma ne može biti maksimalna, jer su Um i telo povezani.

Ono što sam ja želela da postignem kod praktikanata jeste (a, telo ima spostvenu inteligenciju i svakako zapamti) da u toku svakog radnog dana, steknu naviku i osluhnu svoje telo, ako im je potrebno istezanje, samomasaža, kao i da se ukoliko osete uznemirenost pred važan sastanak, prisete tehnike disanja i kako zadržati svoj unutrašnji balans.

U 21. veku toliko je dostupnih informacija i „alata“ koje svaki pojedinac može da koristi da bi imao usklađeniji život, kako u slobodno vreme, tako i na radnom mestu.

biznis-radionica-learning-ville

Ciljevi i benefiti radionica za zaposlene:

  • Kontrola stresa i nervoze
  • Osnaživanje emocionalne i mentalne svesti
  • Postati smiren i imati jasniju sliku u različitim situacijama
  • Biti fokusiraniji
  • Poboljšani odnosi
  • Poboljšanje slike o sebi
Ključni faktor svake firme su motivisani zaposleni koji imaju snažnu emocionalnu i mentalnu svest, znaju kako da se uhvate u koštac sa stresnim situacijama i budu fokusirani.
Ako želite da vašim zaposlenima pružite alate koji će im značiti za ceo život, kontaktirajte nas.

Team Building

Ključni faktor svake firme su motivisani zaposleni koji imaju snažnu emocionalnu i mentalnu svest, znaju kako da se uhvate u koštac sa stresnim situacijama i budu fokusirani. Ako želite da vašim zaposlenima pružite alate koji će im značiti za ceo život, kontaktirajte nas.