Radionice za odrasle

Radionice za odrasle

Just Relax je kurs koji se održava jednom nedeljno od po sat i po vremena. On pruža odraslima, a ne samo roditeljima, šansu da dožive opuštanje na zabavan način.

Kada ste poslednji put bili u mogućnosti da se zabavite igrajući se?

Kada ste poslednji put dozvolili sebi da budete bez i jedne brige i da se opustite?

Mi ćemo vam pomoći u tome!

Bez obzira da li ste zabrinuti za svoje zdravlje, finansije, porodicu, posao, kućne ljubimce, prijatelje ili život uopšte, pa se osećate kao da nosite težak teret, pružavamo vam pristupačnu i zabavnu opciju koja će vam pomoći da naučite veštine koje možete da koristite u svakodnevnom radu bilo da ste na poslu ili kod kuće. Naučićete i kako da opustite i vašu porodicu, jer složićete se, iz porodice sve počinje. Ako ste u miru i skladu sa sobom i svojom porodicom onda vam životni izazovi ne izgledaju kao neke nepremostive planine.

Radionice će vam pomoći da korišćenjem mašte, vizualizacije, vežbanjem svesne pažnje budete u mogućnosti da otpustite vaše brige i ovladate svojim osećanjima. Jer život je zapravo put a ne destinacija i kada naučimo kako da uživamo na tom putu, bez obzira na „prepreke“, onda zapravo počinje pravi, ispunjeni i sadržajni život.