Online kurs za roditelje-Test

Želiš da odgojiš samopouzdano, srećno i emocionalno zdravo dete? Ovo je kurs za tebe.

Cena: 88 €

PRIJAVI SE

DAK_4438 (2)

Verovatno ćete se složiti sa mnom ali moćan osećaj da ste dobar roditelj javlja se kada nam je dete srećno i ispunjeno, kada veruje u sebe i ima dobre veze sa prijateljima i kasnije u ljubavi. Međutim kada detetovo ponašanje postane iritirajuće, povuče se u sebe ili postane agresivno, roditelji, stavljeni smo pred veliki ispit koji se zove ŠTA RADITI?

U moru različitih informacija što putem knjiga, interneta, radionica roditelji počnu tumarati od jednog do drugog tražeći univerzalno rešenje za svoj problem.

Nauka je tu da da priznanje različitim pristupima vaspitanja pa onda dolazi do veće konfuzije.

Stariji sistem vaspitavanja polazi od činjenice da je dete tabula raza i da ga mi trebamo svemu naučiti, kao i da treba uvrstiti nagradu i kaznu i napraviti od deteta buduću PRISTOJNU OSOBU.

Noviji pristup kaže da je detetovo ponašanje određeno njegovim emocijama nad kojima ono još uvek nema moć i ne zna kako da ih kanališe ili kontorliše. Stoga je bitno da roditelj bude svestan toga i da na pravi način postupa.

Mi zastupamo princip prisutnog roditeljstva koji se temelji na tome da dete nije tabula raza, da su deca naši učitelji i da u svakom detetu postoji potencijal koji treba negovati.

Ovaj kurs je za tebe ako:

1) …si otvorena za nova saznanja

2) …preuzimaš odgovornost za svoje postupke

3) …si svesna moći edukacije

4) …želiš da se menjaš

Šta dobijaš kursom

slika3

Pomoći ću da ti vaspitanje dece i žongliranje između posla i porodice postane omiljeni deo dana.

Saznaćeš na koji način da se povežeš sa detetom i shvatićeš zašto je toliko važno? Osvestićeš koje su to osnovne potrebe i primarne potrebe deteta? Naučićeš puno o sebi i zašto si danas takva kakva jesi. I naučićeš kako da promeniš ono što ne želiš da bude tvoja realnost. Naučiš tehnike kako da se smiriš i smiriš svoje dete.

Kada završiš kurs imaš jednu besplatnu online sesiju sa mnom gde ćemo proći kroz kurs i odgovoriću ti na sva pitanja koja će ti se javiti tokom kursa. Takođe ćeš imati moju konstanu podršku kroz FB grupu ili mejlom.