Pridruži se Learning Ville Klubu

Pridruži se klubu od preko 8000 mama koje redovno čitaju naš newsletter
Email address
Secure and Spam free...

Program za trudnice

Program za trudnice namenjen je svim ženama koje su trudne ili očekuju trudnoću. Cilj programa je da pokaže koliko je prenatalni period važan i za bebe i za mame dok istovremeno postaje prijatelj koji sa vama prolazi najvažniji period vašeg života. Prolazeći kroz jednostavne i lake korake koji su deo ovog programa naučićete kako da opustite svoje telo ali i svoj um. Takođe dobićete i ključne informacije o roditeljstvu kako bi ga konačno učinile bar malo lakšim.

Postoje puno istraživanja i prenatalna psihologija pokazuje da prve godine detetovog života su krucijalne i određuju kasnije njegovo ponašanje, partnerske odnose i doživljaj sveta oko sebe. Još početkom ovog veka dokazano je da dete može da čuje u majčinoj utorbi, da reaguje na svetlost, ukus i miris. 

Dakle, zašto bi značaj prenatalnog doba bio tako presudan za kasniji život čoveka? 

„Zato što je nerođeno dete, naročito u prvim mesecima trudnoće, još veoma nezaštićeno, zbog čega se u njega i utiskuju tako duboke smetnje koje doživljava majka. Što se majka psihički ili fizički loše oseća, to će dete, iako postoji placenta, da bude više izloženo uticajima majke. U odnosu na smetnje, dete i odrastao čovek čovek ponašaće se na dva načina: aktivno i agresivno ili pasivno i depresivno.“ V. Jerotić, O roditeljstvu,str.17.

Online program vam pruža mogućnost da uživate u svim blagodetima iz  topline vašeg doma. Ukoliko su vam potrebne još neke informacije, ili želite da se prijavite slobodno nas kontaktirajte preko kontak forme ili na 88learninigville@gmail.com.

BLI1313 OBRADA_FACE

Ako ste zainteresovani ili vam je potrebno više informacija, kontaktirajte nas.

Program za decu

Program za roditelje

Program za škole i vrtiće

Pridruzi se Learning Ville klubu

Pridruži se klubu od preko 8000 mama koje redovno čitaju naš newsletter

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Powered by Optin Forms

Pridruži se Learning Ville Klubu

Pridruži se klubu od preko 8000 mama koje redovno čitaju naš newsletter
Email address
Secure and Spam free...