Program za trudnice

Program za trudnice namenjen je svim ženama koje su trudne ili očekuju trudnoću. Cilj programa je da pokaže koliko je prenatalni period važan i za bebe i za mame dok istovremeno postaje prijatelj koji sa vama prolazi najvažniji period vašeg života. Prolazeći kroz jednostavne i lake korake koji su deo ovog programa naučićete kako da opustite svoje telo ali i svoj um. Takođe dobićete i ključne informacije o roditeljstvu kako bi ga konačno učinile bar malo lakšim.

Postoje puno istraživanja i prenatalna psihologija pokazuje da prve godine detetovog života su krucijalne i određuju kasnije njegovo ponašanje, partnerske odnose i doživljaj sveta oko sebe. Još početkom ovog veka dokazano je da dete može da čuje u majčinoj utorbi, da reaguje na svetlost, ukus i miris. 

Dakle, zašto bi značaj prenatalnog doba bio tako presudan za kasniji život čoveka? 

„Zato što je nerođeno dete, naročito u prvim mesecima trudnoće, još veoma nezaštićeno, zbog čega se u njega i utiskuju tako duboke smetnje koje doživljava majka. Što se majka psihički ili fizički loše oseća, to će dete, iako postoji placenta, da bude više izloženo uticajima majke. U odnosu na smetnje, dete i odrastao čovek čovek ponašaće se na dva načina: aktivno i agresivno ili pasivno i depresivno.“ V. Jerotić, O roditeljstvu,str.17.

Online program vam pruža mogućnost da uživate u svim blagodetima iz  topline vašeg doma. Ukoliko su vam potrebne još neke informacije, ili želite da se prijavite slobodno nas kontaktirajte preko kontak forme ili na 88learninigville@gmail.com.

BLI1313 OBRADA_FACE

Ako ste zainteresovani ili vam je potrebno više informacija, kontaktirajte nas.

Program za decu

Program za roditelje

Program za škole i vrtiće

Pridruzi se Learning Ville klubu

Pridruži se klubu od preko 8000 mama koje redovno čitaju naš newsletter

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Powered by Optin Forms

Pridruži se Learning Ville Klubu

Nedeljni newsletter o emocionalnoj inteligenciji, svesnom roditeljstvu i pozitivnom vaspitanju
Email address
Secure and Spam free...