vizual 6

U moru edukativnih materjala koji se bave usavršavanjem engleskog, matematike, memorije i zabave, teško je naći igru koja će razvijati emocionalnu inteligenciju deteta.

Baš zbog toga je ova igra i nastala.
Testirali smo je i dograđivali radeći sa decom dve godine jer smo želeli da ona zadovolji sve njihove
potrebe ali i da im bude zabavna.

Da se lepo osećaju dok se igraju  i da se ne stide dok govore o svojim osećanjima.

O IGRI

Na zabavan način i kroz igru deca će zaista „stati u tuđe cipele“, osetiće kako je biti u tuđoj koži, odglumiće osobu i osećanja.

Zahvaljujući karticama emocija pričaće o svojim osećanjima, osvestiće ih i imenovati. Na taj način će veza između roditelja i deteta graditi se sa poverenjem i međusobnim uvažavanjem i ono što je najvažnije deca će stvoriti naviku da o svemu razgovaraju sa roditeljima što će se u tinejdžerskom dobu pokazati kao veoma značajno.

Roditelji će saznati kako su se njihova deca osećala u različitim životnim situacijama i saznaće kako ih deca vide.

Razvijanje empatije u ranom detinjstvu može zaustaviti vršnjačko nasilje u školama. Hajde da zajedno odgajamo emocionalno zdravu decu.

 

Igra sadrži:

11 kartica emocija

6 kartica za igranje

Krug (podloga za igranje)

Pravila igre

Praktične savete kako razviti empatiju kod dece od 3 do 15 godina

Kockicu⠀

Cena igre je 2000 din. Za Srbiju postoji mogućnost online plaćanja ili plaćanje pouzećem.

 Cena sa besplatnom poštarinom za inostranstvo je 25€.

 • Vaši utisci o igri

  Moja sedmogodišnja devojčica je potpuno oduševljena igrom. Stalno mi traži da se igramo i najviše voli da glumi emocije sa kartica. Jako lep način da naučimo decu da razumeju emocije i da ih prepoznaju. Nije slučajno da je igrica naručena još ranije a stigla kada je krenula izolacija kod nas. Hvala vam 🙂

  Maja Milovanović
  Zemun, Beograd
 • Stigla nam je igrica i oduševljeni smo. Moj sin je obožava! Jako se radujem što učestvujemo aktivno i mi - roditelji. Divno je i to što uz ovu igru i mi odrasli naučimo mnogo o emocijama i uvidimo mnoge stvbari o našoj deci koje inače ne bismo. Sve pohvale i hvala vam 🙂

  Emina Ljajić
  Jajinci, Beograd
 • Ova igra je bila više nego potrebna i nama i našoj deci. Od kada je stigla igramo je svakog dana a ja potajno saznajem kako se moje dete oseća i kako se osećalo u različim životnim situacijama. Na ovaj način gradimo jaku vezu sa decom i ono što je najvažnije - učimo ih da razgovaraju sa nama. Hvala Vam 🙂

  Jelena Mihajlović
  Niš, Srbija
 • Igrali smo igricu više puta od kada smo je dobili. Mnogo je zanimljiva i super je osmišljena. Ovo je veoma potrebno našoj deci kako bi naučili da pričaju o emocijama i da ih imenuju. Kao psiholog, mogu da kažem da je ova igra revolucija na našim prostorima. Bravo i samo napred!

  Jelisaveta Petrović
  Novi Sad, Srbija